Confidentialitate


Politica de confidentialitate

    Firma care are in proprietate si administreaza website-ul www.elbo.ro este SC BOSADI ELECTRIC SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/110/2003, avand CUI RO15160751. Politica de confidentialitate ce va fi definita in randurile urmatoare se considera acceptata de utilizatori in momentul folosirii de catre acestia a website-ului www.elbo.ro.

    Pentru a beneficia de serviciile magazinului online www.elbo.ro, utilizatorii trebuie sa se inregistreze, furnizand informatiile cerute pentru inregistrare (ca de ex. nume, adresa, telefon, e-mail, etc.). Utilizatorii sunt raspunzatori de corectitudinea datelor oferite, iar prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, acestia sunt responsabili pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora.

    Accesarea website-ului www.elbo.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de firma care are in proprietate site-ul. Prelucrarea acestor date se poate face in scopuri care respecta legislatia in vigoare, ca de exemplu crearea unei baze de date pentru informatia utilizatorilor despre eventualele promotii ale firmei. SC BOSADI ELECTRIC SRL se obliga ca datele personale ale utilizatorilor sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale ale utilizatorilor pot fi transmise insa autoritatilor in drept sa efectueze verificari, daca acest lucru ar fi solicitat de autoritati conform cu prevederile legale in vigoare.

    Societatea BOSADI ELECTRIC garanteaza faptul ca va respecta drepturile utilizatorilor website-ului www.elbo.ro, drepturi conferite de Legea 667/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, de Ordonanta 130/2000 cu modificarile ulterioare, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, precum si de Legea 365/2002 privind comertul electronic.